Rüyada eşinin yüzünü mor görmek

Rüyada eşinin yüzünü mor görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, işlerin düzgün gideceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, ters giden olayların düzeleceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin yüzünü mor gördüyseniz:

  • Durumu aklı başında dostlarınızla görüşürseniz onlar size gereken cesareti verebilirler.

Rüyada eşinin yüzünü mor görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün yüzünü mor görmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, masabaşı bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada annenin yüzünü mor görmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına işaret eder.

Rüyada eşinin yüzünü siyah görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü mor görmek büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin yüzünü görmek attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, malının ve kazancının tam olacağına delalettir.

Rüyada yüzünü kaşımak kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine işarettir.

Rüyada yüzünü tırnaklamak kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments