Rüyada buzdolabında kar görmek

Rüyada buzdolabında kar görmek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, kısa sürecek bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada buzdolabında kar gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir süredir ihmal ettiğiniz dostlarınızı aramanız gerekiyor.

Rüyada buzdolabında kar görmek ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buzdolabında et görmek kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, evine bereket geleceğine alamet eder.

Rüyada buzdolabında su görmek işindeki verimliliğinin düşeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada buzdolabında balık görmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının buzdolabında et görmek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada birini buzdolabında görmek çok daha hayırlı yollara girileceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada buzdolabında salatalık görmek sorunların çabucak halledileceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada buzdolabında muz görmek iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments