Rüyada boynu bükük olmak

Rüyada boynu bükük olmak kazaya, belaya ve derde düşeceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada boynu bükük olmak gördüyseniz:

  • Sözlerinizi tutmalı, sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz.

Rüyada boynu bükük olmak çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına delalet eder.

Rüyada ölüyü boynu bükük görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine inanılır.

Rüyada boynu bükük görmek gelirinin de garanti altında olacağına, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına işaret eder.

Rüyada boynu bükük gül görmek huzur dolu günler geçireceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada boynu morarmak kısmetli bir yıl geçirileceğine, zorlukların ve kavgaların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuk boynu görmek tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada boynu tutulmak kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işini büyüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boynu kanamak kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments