Rüyada yılanı üstüne atmak

Rüyada yılanı üstüne atmak günah ve suç işleyeceğine, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, yeni bir hayata adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada yılanı üstüne atmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz ortamlar oluşabilir.

Rüyada yılanı üstüne atmak yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanı öldürmek elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına yorulur.

Rüyada yılanı yaralamak kazançlı kapıların açılacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada yılanı taşlamak şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su yılanı tutmak uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına delalettir.

Rüyada ok yılanı görmek çalıştığı yerde amir olacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına işaret eder.

Rüyada yılanı gömmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine işarettir.

Rüyada yılanı koparmak koyu sohbetler edeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments