Rüyada sevdiği bir kızı görmek

Rüyada sevdiği bir kızı görmek çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, mal veya dünyalığına gelecek zarara, evine bereketin, rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği bir kızı gördüyseniz:

  • Özel sırlarınızı paylaşırsanız, iyi niyetinizi kötü kullanabilecek kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiği bir kızı görmek şifa edineceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği kızı görmek dileklerin yerine geleceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı öldüğünü görmek yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, kinin ve nefretin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kızı dudağından öpmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kızı istemeye gitmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, dertlerin dermanının bulunacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kızı sakallı görmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı başkasıyla evlenirken görmek kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kızı kısa saçlı görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments