Rüyada merdivende tökezlemek

Rüyada merdivende tökezlemek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, sorunlarını çözebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdivende tökezlemek gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşma, iş ya da yatırımı halletmesi için güvendiğiniz bir kişiyi görevlendirdiyseniz maddi sorunlar söz konusu olabilir.

Rüyada merdivende tökezlemek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına delalet eder.

Rüyada merdivende inmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine inanılır.

Rüyada merdivende yürümek kendisine ev alacağına, büyük sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada merdivende sallanmak çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, malların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivende durmak her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada merdivende beklemek ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine delalet eder.

Rüyada merdivende oturduğunu görmek zenginliğini kaybedeceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine yorulur.

Rüyada merdivende kedi görmek güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments