Rüyada göz ve kirpik görmek

Rüyada göz ve kirpik görmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, isteklerinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada göz ve kirpik gördüyseniz:

  • Basit bir girişiminiz size şu an dünyadaki en karmaşık olay gibi görünebilir.

Rüyada göz ve kirpik görmek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada kirpik çıkarmak daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirpik kestirmek sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirpik uzaması görmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine inanılır.

Rüyada güzel kirpik görmek hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirpik kopması görmek büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına işaret eder.

Rüyada gözden kirpik çıkartmak düze çıkacağına, daha zengin hale geleceğine delalet eder.

Rüyada dökülmüş kirpik görmek sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments