Rüyada eski sevgilisinden hamile olduğunu görmek

Rüyada eski sevgilisinden hamile olduğunu görmek gelirinden yana memnun olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinden hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Gerçekten halledilmesi gereken konular var.

Rüyada eski sevgilisinden hamile olduğunu görmek hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisinden hamile olduğunu görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilisinden çocuğu olduğunu görmek ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilisinden hamile kalmak kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin hamile olduğunu görmek hastalıklarının azalacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisinden çocuğu olduğunu görmek beklentilerine ulaşacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilisinin hamile olduğunu görmek gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına işarettir.

Rüyada eski sevgilisinden hediye almak daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments