Rüyada eşinin para saydığını görmek

Rüyada eşinin para saydığını görmek hayata karşı isteksizleşeceğine, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin para saydığını gördüyseniz:

  • Biraz daha esnek davranırsanız herkesin gönlünü kazanmış olursunuz.

Rüyada eşinin para saydığını görmek iyileşme göstereceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada demir para saydığını görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine tabir olunur.

Rüyada babasının para saydığını görmek takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bozuk para saydığını görmek heveslerinin biteceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının bozuk para saydığını görmek her zaman sevgi göreceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının kağıt para saydığını görmek işsizin iş bulacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada para saydığını görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, çok daha büyük işlere gireceğine yorulur.

Rüyada birinin para saydığını görmek tutumlu bir yaşam süreceğine, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments