Rüyada ejderha ateşi görmek

Rüyada ejderha ateşi görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, hile ile mal elde etmeye, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, daha iyi bir müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine delalet eder.

Rüyada ejderha ateşi gördüyseniz:

  • Siz müdahale etmezseniz, olayların kendiliğinden şekillendiğine şahitlik edebilirsiniz.

Rüyada ejderha ateşi görmek ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde ejderha görmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı ejderha görmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ejderha kafası görmek kazancının daha da artacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına delalet eder.

Rüyada siyah ejderha görmek zengin olunacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi ejderha görmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada ateş püskürten ejderha görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına işaret eder.

Rüyada ateşi yükselmek çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments