Rüyada durgun gölde yüzmek

Rüyada durgun gölde yüzmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, maddi açıdan ferahlamaya, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına alamet etmektedir.

Rüyada durgun gölde yüzmek gördüyseniz:

  • Son zamanlarda iniş çıkışlı bir yol izleyen veya nereye gittiği belli olmayan iş, plan veya ilişkileriniz netleşmeye veya yoluna girmeye başlayabilir.

Rüyada durgun gölde yüzmek fakirlerin güleceğine, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine işarettir.

Rüyada yeşil durgun su görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, kafasının sakinleşeceğine delalet eder.

Rüyada durgun denize bakmak tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına delalet eder.

Rüyada durgun bulanık su görmek hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada durgun suya düşmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına inanılır.

Rüyada durgun suda balık görmek hedeflerine kavuşacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine delalet eder.

Rüyada gölde boğulmak rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine tabir olunur.

Rüyada gölde batmak aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments