Rüyada durgun bulanık su görmek

Rüyada durgun bulanık su görmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine işarettir.

Rüyada durgun bulanık su gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler belirsizlik veya karışıklık yaşanan olayların çözülmesine yardım edebilir.

Rüyada durgun bulanık su görmek üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına inanılır.

Rüyada durgun suya düşmek çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada durgun gölde yüzmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada durgun denize bakmak çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, ailesini de mutlu edeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil durgun su görmek zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada durgun suda balık görmek bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara allah’ın izni ile şifa bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada durgun denize girmek kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, çok istediklerinin allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine delalet eder.

Rüyada durgun akarsu görmek sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments