Rüyada derede oturmak

Rüyada derede oturmak ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, hayattan her istediğini alacağına yorulmaktadır.

Rüyada derede oturmak gördüyseniz:

  • Aslında bunu zaten tahmin edebiliyordunuz.

Rüyada derede boğulmak helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına delalet eder.

Rüyada derede su içmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına alamet eder.

Rüyada derede oturmak çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada derede halı yıkamak aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına inanılır.

Rüyada bir derede yıkanmak savurgan bir hayat yaşayacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada derede kayıkla gezmek gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada derede kütük görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada derede yün yıkamak hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments