Rüyada dalgalardan kurtulmak

Rüyada dalgalardan kurtulmak bedeninin şifa bulacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, rahat bir işe girileceğine, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalgalardan kurtulmak gördüyseniz:

  • İşaretler bazı konularda yanlış yapabileceğinizi ya da yanlış yaptığınızı gösteriyor.

Rüyada dalgalardan kurtulmak insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada dalgalardan atlamak kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dalgalardan kaçmak sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına inanılır.

Rüyada büyük dalgalardan kaçmak zorlukların bu sayede aşılacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada dalgalardan kaçtığını görmek dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına delalettir.

Rüyada dev dalgalardan kaçmak ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada dalgalardan kurtulduğunu görmek daha lüks bir hayat yaşayacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dev dalgalardan kurtulmak ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments