Rüyada çiş kokusu duymak

Rüyada çiş kokusu duymak parasal olarak bir kriz yaşanacağına, zinde kalacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, bir sebeple ortaklığın bozulacağına, kazancının artacağına yorulur.

Rüyada çiş kokusu duymak gördüyseniz:

  • Teslim tarihlerine sadık kalınması gerekiyor.

Rüyada çiş kokusu duymak etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kına kokusu duymak borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada süt kokusu duymak sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek kokusu görmek çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına rivayet eder.

Rüyada pişmiş et kokusu duymak kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada yanık kokusu almak dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekmek kokusu duymak birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına delalettir.

Rüyada soğan kokusu görmek yeni kısmetlere nail olacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments