Rüyada çeyrek ve yarım altın görmek

Rüyada çeyrek ve yarım altın görmek iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, onlardan medet umacağına, can sıkıntısının sona ereceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çeyrek ve yarım altın gördüyseniz:

  • Yapılacak çok iş var, bir an önce harekete geçmeli, hızlı bir şekilde ilerlemelisiniz.

Rüyada çeyrek ve yarım altın görmek ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, durumun değişmesine delalet etmektedir.

Rüyada yarım ve çeyrek altın görmek epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada çeyrek altın ve yarım altın görmek evdeki birinin yolculuk yapacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada çeyrek yarım altın görmek belaya ve derde düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çeyrek altın biriktirmek bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çeyrek altın dağıtmak insanlar arasında yüceleceğine, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada çeyrek altın yutmak kazançlı işlere girileceğine, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada altın çeyrek almak varolan borçların yakında ödeneceğine, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments