Rüyada cami avlusunda su görmek

Rüyada cami avlusunda su görmek rakiplerin oyununa gelineceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine delalettir.

Rüyada cami avlusunda su gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle sorun yaşayabilirsiniz.

Rüyada cami avlusunda görmek dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine delalettir.

Rüyada cami avlusunda bulunmak belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine yorulur.

Rüyada cami avlusunda su görmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada cami avlusunda namaz kılmak iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada cami avlusunda abdest aldığını görmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cami avlusunda su içmek girilen işlerde şansın yüksek olacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada cami avlusunda cenaze görmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada cami avlusunda yılan görmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, huzurunun kaçacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments