Rüyada birisi tarafından beğenilmek

Rüyada birisi tarafından beğenilmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, kötü bir duruma düşürüleceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birisi tarafından beğenilmek gördüyseniz:

  • Daha iyimser düşünmeye çalışmalısınız.

Rüyada birisi tarafından uyarılmak ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine alamet eder.

Rüyada birisi tarafından beğenilmek kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine işaret eder.

Rüyada birisi tarafından gıdıklanmak daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada birisi tarafından kıskanılmak sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine işaret eder.

Rüyada birisi tarafından kurtarılmak ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birisi tarafından sevilmek maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birisi tarafından yaralanmak iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birisi tarafından itilmek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments