Rüyada birinden dua istemek

Rüyada birinden dua istemek düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinden dua istemek gördüyseniz:

  • Belli düzenlemeler, işler veya planlar konusunda bazı itirazlarınız olsa da, şu an için durmanızda fayda var.

Rüyada birinden dua istemek beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına delalet eder.

Rüyada ölü birinden dua almak aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinden dua istemek eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, ömrünün de uzun olacağına işarettir.

Rüyada yaşlı birinden dua almak moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden dua kitabı almak elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına tabir olunur.

Rüyada ölü birinden dua istemek zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinden dua almak aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birinden dua almak sıkıntılarının kısa süreceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments