Rüyada bir şeye çok sevinmek

Rüyada bir şeye çok sevinmek çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, patron koltuğuna geçeceğine, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına işaret eder.

Rüyada bir şeye çok sevinmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır üzerinde hararetli konuşmalar yapılan konularda, elinizden geldiği kadar adil olmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada bir şeye çok sevinmek iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına tabir olunur.

Rüyada bir şeye çok üzülmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, sorunların teker teker çözüleceğine delalet eder.

Rüyada çok istediğin bir şeye kavuşmak aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada bir şeye sinirlenmek sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına işarettir.

Rüyada bir şeye üzülmek bolluk ve bereket elde edeceğine, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir şeye imza atmak makam sahibi olacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine alamet eder.

Rüyada bir şeye bakmak sahip olduklarının eksileceğine, gittiği yolda yalnız kalacağına rivayet eder.

Rüyada bir şeye tutunarak uçmak haneye bolluk ve bereketin dolacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments