Rüyada beyaz kurdele görmek

Rüyada beyaz kurdele görmek işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, işlerin de hafifleyeceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz kurdele gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, karşıcins ilişkilerinizde sözlerinizi kontrol altında tutmak zorundasınız.

Rüyada beyaz kurdele görmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurdele takmak makamının artacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurdele bağlamak başarı ve zenginlik getireceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına işarettir.

Rüyada kırmızı kurdele takmak kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca işaret eder.

Rüyada lacivert kurdele görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor kurdele görmek elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, zaaflarına kapılacağına işarettir.

Rüyada saça kurdele takmak rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, dünya mallarının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada kurdele yutmak sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments