Rüyada beyaz cübbeli birini görmek

Rüyada beyaz cübbeli birini görmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, fakirleşeceğine, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, çok başarılı olunacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada beyaz cübbeli birini gördüyseniz:

  • Size zarar veren veya imajınız ya da tarzınızla ilgili konularda yanıltan kişilere ödün vermemeli, kendiniz için en iyisi ne ise, o yönde ilerlemelisiniz.

Rüyada beyaz cübbeli birini görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine inanılır.

Rüyada siyah cübbeli birini görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz cübbeli hoca görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, evlilik yolunda engeller çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil cübbeli birini görmek insan sevindireceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz cübbeli adam görmek kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine yorulur.

Rüyada beyaz cübbeli adamlar görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada cübbeli sarıklı birini görmek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada cübbeli sarıklı görmek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments