Rüyada ağzından su geldiğini görmek

Rüyada ağzından su geldiğini görmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, düzenin bozulacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada ağzından su geldiğini gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili güzel gelişmeler olabilir.

Rüyada ağzından su geldiğini görmek maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağzından ve burnundan kan geldiğini görmek kötü ve tatsız sözler işiteceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada ağzından burnundan kan geldiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin ağzından kan geldiğini görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, kendisini işine veremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağzından kan geldiğini görmek onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada bebeğin ağzından kan geldiğini görmek nifak sokanların cezalandırılacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının ağzından kan geldiğini görmek tartışmaların sona ereceğine, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına yorulur.

Rüyada birinin ağzından burnundan kan geldiğini görmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments