Rüyada baskı altında olduğunu görmek

Rüyada baskı altında olduğunu görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, fakirlerin güleceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, yaptığı işte sivrileceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada baskı altında olduğunu gördüyseniz:

  • İşinizde son derece gurur duyacağınız ya da sizi onore edebilecek bir gelişme olabilir.

Rüyada baskı altında olduğunu görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada baskı altında olmak endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, cesaretini yeninden toplayacağına işarettir.

Rüyada su altında olduğunu görmek özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, rahat bir dönem yaşanacağına alamet eder.

Rüyada baskı yapmak tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizin altında olduğunu görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına işarettir.

Rüyada yerin altında olduğunu görmek tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, can derdine düşeceğine alamet eder.

Rüyada suyun altında olduğunu görmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada at altında kalmak verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments