Rüyada zehirli ekmek

Rüyada zehirli ekmek kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada zehirli ekmek gördüyseniz:

  • Bazı insanların işlerine karışmanız veya tavsiyelerde bulunmanız durumunda istediğiniz sonuçları alamayabilirsiniz.

Rüyada zehirli ekmek hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zehirli meyve görmek problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zehirli ilaç görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada zehirli fare görmek iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada zehirli solucan görmek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zehirli hayvanlar görmek yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına alamet eder.

Rüyada zehirli kurbağa görmek işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada zehirli süt içmek fırsatların elden kaçırılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments