Rüyada yavru fil beslemek

Rüyada yavru fil beslemek zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, gönlünü allah sevgisi ile dolduracağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına işaret eder.

Rüyada yavru fil beslemek gördüyseniz:

  • Hayatın gerektirdiği yönlendirmeler, sizi bazı gelişmeleri organize etmeye veya belli değişiklikler yapmaya itebilir.

Rüyada yavru fil beslemek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yavru fil görmek dua alacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz yavru fil görmek korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına işarettir.

Rüyada yavru fil sevmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada fil ve fil yavrusu görmek beden sağlığının zarar göreceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yavru fil beslediğini görmek rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü yavru fil görmek işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yavru kedi ve yavru köpek görmek her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments