Rüyada üç maymun görmek

Rüyada üç maymun görmek çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına delalet eder.

Rüyada üç maymun gördüyseniz:

  • Başkalarının fikirlerine aldırmadan harekete geçebilirsiniz.

Rüyada maymun yıkamak ardından bu kişiye açılacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada maymun kesmek hayallerin gerçekleşeceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada maymun taşlamak ayıplı yolara sapacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine delalet etmektedir.

Rüyada maymun yakalamak işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, maddi durumun düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada üç maymun görmek gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, yüzünü güldürecek bir haber alacağına tabir olunur.

Rüyada maymun kovmak büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine işarettir.

Rüyada maymun olmak uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına işarettir.

Rüyada maymun beslemek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments