Rüyada tavuğa su vermek

Rüyada tavuğa su vermek işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavuğa su vermek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ya da sevgi içerikli ilişkileriniz çok şey vaat ediyor.

Rüyada tavuğa su vermek heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına yorulur.

Rüyada tavuğa taş atmak bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına inanılır.

Rüyada tavuğa yem vermek kimseden korkmayacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuğa buğday atmak müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada tavuğa mısır vermek sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments