Rüyada tanıdığını cezaevinde görmek

Rüyada tanıdığını cezaevinde görmek sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, hayalkırıklığı duyacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığını cezaevinde gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili bazı problemleriniz olabilir.

Rüyada tanıdığını cezaevinde görmek sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada cezaevinde olmak sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine rivayet eder.

Rüyada cezaevinde ağlamak mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına delalet eder.

Rüyada cezaevinde çalışmak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini cezaevinde görmek içinin huzurla dolacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine işarettir.

Rüyada cezaevinde namaz kılmak meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada yakınını cezaevinde görmek saygınlığını yitireceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdığını şişman görmek uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments