Rüyada ayakları temizlemek

Rüyada ayakları temizlemek böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, kara bulutların ve melanetin dağılacağına delalettir.

Rüyada ayakları temizlemek gördüyseniz:

  • Duygusal konular kontrolden çıkabilir.

Rüyada ayakları su toplamak daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada ayakları olmamak tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ayakları morarmak günlerini hastanede geçireceğine, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakları ıslanmak gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine delalettir.

Rüyada ayakları görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakları kopmak geçim sıkıntısının olmayacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine işaret eder.

Rüyada ayakları temizlemek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına işarettir.

Rüyada ayakları yerden kesilmek gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments