Rüyada sevdiği insanın elini tuttuğunu görmek

Rüyada sevdiği insanın elini tuttuğunu görmek kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, kalbinin küt küt edeceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği insanın elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • Dostlarınızla birlikte çok eğlenceli bir toplantıya katılabilirsiniz.

Rüyada sevdiği insanın elini tuttuğunu görmek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin elini tuttuğunu görmek arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada sevdiği insanın elini tutmak bekarsa evleneceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine işarettir.

Rüyada elini birinin tuttuğunu görmek her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisinin elini tuttuğunu görmek ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada eşinin başkasının elini tuttuğunu görmek tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına işaret eder.

Rüyada aşık olduğun kişinin elini tuttuğunu görmek onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına işarettir.

Rüyada sevdiği insanın fotoğrafını görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments