Rüyada sel bastığını görmek

Rüyada sel bastığını görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, çok pişmanlık duyacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, alım gücünün zayıflamayacağına, iş sahibi olunacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada sel bastığını gördüyseniz:

  • Gayrimenkul konuları veya ev ya da ailenizle bağlantılı konular, mantıklı olmanız durumunda sizin yararınıza ilerleyebilir.

Rüyada sel bastığını görmek dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, yapılan hataların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada evinin sel bastığını görmek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yeri sel bastığını görmek kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına inanılır.

Rüyada evini sel bastığını görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, işlerinin yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada evi sel bastığını görmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına alamet etmektedir.

Rüyada işyerini su bastığını görmek göreceği destekten dolayı moral bulacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada fareye bastığını görmek mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurana el bastığını görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments