Rüyada sarp dağ görmek

Rüyada sarp dağ görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarp dağ gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan da değişiklik isteği yaşayabilirsiniz.

Rüyada sarp dağ görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına yorulur.

Rüyada sarp yokuş görmek onurlu bir hayat süreceğine, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine inanılır.

Rüyada sarp yokuştan inmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına yorulur.

Rüyada sarp kayalar görmek tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına rivayet eder.

Rüyada sarp kayalıklar görmek yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada sarp kayalıklara tırmanmak yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dağ çıkmak eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağ inmek buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments