Rüyada ölü yemeği yemek

Rüyada ölü yemeği yemek yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve allah’a şükredecek durumlara geleceğine, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, hayallerindeki insanla karşılaşacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına tabir olunur.

Rüyada ölü yemeği yemek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işleriniz, maddi konular veya duygusal alanlarda risk almak ya da yeni şeyler denemek isteyebilirsiniz.

Rüyada ölü yemeği görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına rivayet eder.

Rüyada ölü yemeği yemek yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına rivayet eder.

Rüyada ölü yemeği hazırlamak dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü yemeği vermek güzel bir hayata sahip olunacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine işaret eder.

Rüyada ölü yemeği yapmak tüm fırsatları değerlendireceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine delalettir.

Rüyada ölü kişiyi tekrar ölü görmek hasta olacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü birini ölü görmek kucaklaşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına tabir olunur.

Rüyada yemeği beğenmemek sermayesinin çoğalacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments