Rüyada öküz gütmek

Rüyada öküz gütmek çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, hayırlı işlerde yer alacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine inanılır.

Rüyada öküz gütmek gördüyseniz:

  • Neyi başarmak ya da tamamlamak istediğiniz konusunda net olmanız gerekiyor.

Rüyada öküz dövmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada öküz görmek kötü haberlerin alınacağına, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada öküz gütmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına delalet etmektedir.

Rüyada öküz kaybetmek belalardan korunacağına, para ve makam sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada öküz pisliği görmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına alamet eder.

Rüyada kara öküz görmek pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada öküz sürüsü görmek biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş öküz görmek malının ve aşının da çoğalacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments