Rüyada mercimek pirinç görmek

Rüyada mercimek pirinç görmek girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, hayallerinin söneceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada mercimek pirinç gördüyseniz:

  • Tutulmayan sözlerin, karşınızdaki insanın elinde olmayan sebeplerden kaynaklandığını bilmeniz gerekiyor.

Rüyada mercimek ve pirinç görmek hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına yorulur.

Rüyada mercimek pirinç görmek muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada pirinç mercimek görmek hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pirinç ve mercimek görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada pirinç bulgur mercimek görmek işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada mercimek kusmak evinde tenceresinin hep kaynayacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine işaret eder.

Rüyada kurtlu mercimek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, eşine değerli hediyeler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mercimek görmek dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, şansının döneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments