Rüyada mavi balık yakalamak

Rüyada mavi balık yakalamak bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, düzenin bozulacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi balık yakalamak gördüyseniz:

  • İmkansız vaatlerin peşinden gitmeye eğilimli olabilirsiniz.

Rüyada mavi balık yakalamak mutsuz ve huzursuz olacağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına tabir olunur.

Rüyada mavi renk balık görmek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına yorulur.

Rüyada mavi balık yemek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada mavi balık almak işlerin aksayacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına inanılır.

Rüyada akvaryumda mavi balık görmek kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada büyük mavi balık görmek kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi büyük balık görmek geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi balık görmek ağız tadının da kaçacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments