Rüyada lağım yutmak

Rüyada lağım yutmak sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, neşesini kaybedeceğine, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, başarılı bir kişi olacağına, şansının yaver gideceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada lağım yutmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların sadece sizde kalmasında, planlarınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada lağım yutmak kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, düzeninin sarsılacağına işarettir.

Rüyada lağım içine düşmek hayatının yoluna gireceğine, kalbindeki kuşkulardan arınacağına delalet etmektedir.

Rüyada lağım suyunda boğulmak içinin rahat edeceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına rivayet eder.

Rüyada lağım suyu yutmak can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada lağım faresi yemek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına yorulur.

Rüyada lağım çukuru kazmak bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada lağım taşması görmek rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada lağım patlamış görmek eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments