Rüyada kuzu okşamak

Rüyada kuzu okşamak onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, müjdeli haberle geleceğine, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada kuzu okşamak gördüyseniz:

  • Sempatikliğiniz yeni fırsatların önünü açıyor.

Rüyada kuzu okşamak hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada kuzu emzirmek elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kuzu kucaklamak karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına rivayet eder.

Rüyada kuzu pişirmek yeni mallara sahip olacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuzu öpmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuzu sevmek sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuzu satmak zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, her zaman çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuzu gezdirmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments