Rüyada kuran duymak

Rüyada kuran duymak kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, alınganlıkların hasıl olacağına, başarısız olacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, çok mutlu günler geçireceğine, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, borçlarını ödemeyi başaracağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine işaret eder.

Rüyada kuran duymak gördüyseniz:

  • Seçtiğiniz yol veya yöntem çevreniz ya da çevrenizle ilişkilerinizi etkileyebilir.

Rüyada kuran yıkamak üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuran satmak çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine tabir olunur.

Rüyada kuran duymak çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, kafasının rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada kuran ellemek karşısına kötü kişilerin çıkacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına yorulur.

Rüyada kuran açmak yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuran ezmek yaptığı hatalardan ders alacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına işarettir.

Rüyada kuran öğretmek kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada kuran kucaklamak sıkıntı ve zahmet çekileceğine, rakipsiz hale geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments