Rüyada kulaktan yaralanmak

Rüyada kulaktan yaralanmak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, evliliğinde mutlu olacağına, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, alım gücünü yitireceğine delalet eder.

Rüyada kulaktan yaralanmak gördüyseniz:

  • Parasal konularda ise, dikkatli hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada kulaktan yaralanmak refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına alamet eder.

Rüyada kulaktan ısırılmak hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kulaktan pamuk çıkarmak çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kulaktan kurt çıkarmak gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine alamet eder.

Rüyada kulaktan kir çıkması görmek büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada kulaktan kan gelmesini görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada kulaktan iltihap aktığını görmek rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine inanılır.

Rüyada kulaktan böcek çıktığını görmek ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments