Rüyada kısa siyah elbise giymek

Rüyada kısa siyah elbise giymek kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, şifa edineceğine, kötü karakterli bir kadına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada kısa siyah elbise giymek gördüyseniz:

  • Gereken gayreti gösterebilmeniz durumunda istediğiniz çözümlere ulaşabilirsiniz.

Rüyada kısa siyah elbise giymek aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Rüyada siyah kısa elbise giymek günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kısa elbise görmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, işinde dar boğaza gireceğine rivayet eder.

Rüyada kısa beyaz elbise giymek sağlık içinde yaşanacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına yorulur.

Rüyada kısa ve siyah saç görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Rüyada siyah kısa etek görmek çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada kısa siyah yılan görmek tüm keyfinin kaçacağına, duygularının karşılık göreceğine rivayet eder.

Rüyada kısa yeşil elbise giymek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments