Rüyada kapıda erkek görmek

Rüyada kapıda erkek görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına işaret eder.

Rüyada kapıda erkek gördüyseniz:

  • Ani tepki ya da hareketlerden kaçının.

Rüyada kapıda erkek görmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapıda erkek ayakkabısı görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına delalettir.

Rüyada kapıda sıkışmak onlar tarafından çok sevileceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine alamet eder.

Rüyada kapıda karşılanmak özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada kapıda oturmak işini büyüteceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapıda dilenci görmek akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapıda birini görmek bütçesinin genişleyeceğine, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapıda bebek bulmak maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments