Rüyada gözünden ameliyat olmak

Rüyada gözünden ameliyat olmak kimse ile tartışmayacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine işaret eder.

Rüyada gözünden ameliyat olmak gördüyseniz:

  • Akışta kalmanızda fayda var.

Rüyada gözünden ameliyat olmak iş hayatında iniş yaşanacağına, aksiliklerin baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada gözünden ameliyat olduğunu görmek ekmeksiz ve parasız kalacağına, muradın yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada gözünden süt gelmek maddi zararının giderileceğine, çıkılan yolda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada gözünden kurt çıkmak herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine delalet eder.

Rüyada gözünden iğne çıkarmak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözünden kan damlamak çok büyük üzüntü duyacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözünden yaş gelmeden ağlamak iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözünden yaş aktığını görmek maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments