Rüyada gökyüzünü karanlık görmek

Rüyada gökyüzünü karanlık görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, iç sıkıntınızın azalacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, kötü günler geçireceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünü karanlık gördüyseniz:

  • Mantıklı çözümler üretebilirsiniz.

Rüyada gökyüzünü karanlık görmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünü gri görmek uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünü beyaz görmek iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünü rengarenk görmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünü ve yıldızları görmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünü mavi görmek neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada gece gökyüzünü görmek atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine delalettir.

Rüyada gökyüzünü yıldızları görmek zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments