Rüyada gökyüzünden aşağı atlamak

Rüyada gökyüzünden aşağı atlamak yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, başarı kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünden aşağı atlamak gördüyseniz:

  • Ters bir tutum içine girmeniz zararlı çıkmanıza veya üzülmenize neden olabilir.

Rüyada gökyüzünden aşağı atlamak güven kaybına uğrayacağına, herkesin yardımına koşacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünden aşağı uçmak çevredeki insanlardan da destek alınacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzünden aşağı bakmak yapayalnız ve kötü hissedeceğine, eski bir davanın tekrar açılacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünden aşağı düşmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden aşağı inmek hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünden bakmak yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünden hediye almak yazgısının güzelleşeceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünden yeryüzüne bakmak evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments