Rüyada göğsünü kestiğini görmek

Rüyada göğsünü kestiğini görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine delalet eder.

Rüyada göğsünü kestiğini gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmamamnız veya mesafeli durmanız evde ya da aile içinde problem yaratabilir.

Rüyada göğsünü kestiğini görmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına yorulur.

Rüyada göğsünü sağmak kazancının azalacağına, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına inanılır.

Rüyada göğsünü tutmak verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada göğsünü aldırmak çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine yorulur.

Rüyada göğsünü görmek sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, kişinin bundan zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin göğsünü emmek kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin göğsünü emmek kazancını katbekat arttıracağına, anne babayla ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinin göğsünü görmek kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments