Rüyada göğsü tıraş etmek

Rüyada göğsü tıraş etmek sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, ancak yılmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, kazancının günden güne düşeceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, ferahlayacağına, hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada göğsü tıraş etmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz üşütme ile gelen hastalıklara açıksınız.

Rüyada göğsü tıraş etmek büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada göğsü alınmak geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine delalet etmektedir.

Rüyada göğsü kanamak kişinin afiyette olacağına, ufkunun açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın göğsü görmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine inanılır.

Rüyada tavuk göğsü yemek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anne göğsü görmek hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına işaret eder.

Rüyada göğsü açık görmek moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada göğsü olmayan kadın görmek çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments