Rüyada fotoğraf çekildiğini görmek

Rüyada fotoğraf çekildiğini görmek kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına tabir olunur.

Rüyada fotoğraf çekildiğini gördüyseniz:

  • uluklar getiren problemleri biraz askıya alıp, bir sonraki adımınızı planlayacak zaman kazanmanız gerekebilir.

Rüyada fotoğraf çekildiğini görmek muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, karın artacağına işaret eder.

Rüyada başkasının fotoğraf çekildiğini görmek el attığı her işten zararla çıkacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada biriyle fotoğraf çekildiğini görmek maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine işarettir.

Rüyada birinin fotoğraf çekildiğini görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada fotoğraf makinesiyle fotoğraf çekmek hedeflerine yaklaşacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulağının çekildiğini görmek bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnağın çekildiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişinin çekildiğini görmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, ele geçecek ve devamı olmayacak mala işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments