Rüyada eşinin felç olduğunu görmek

Rüyada eşinin felç olduğunu görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, manevi olarak hasar alınacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, hoşluklarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada eşinin felç olduğunu gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden şeyler varsa, bunu yüksek sesle dile getirebilir ya da bitirilmesi gereken işleri tamamlayabilirsiniz.

Rüyada eşinin felç olduğunu görmek aile hayatlarını bozulacağına, neşesinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocasının felç olduğunu görmek maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacaklarının felç olduğunu görmek mali olarak küçüleceğine, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada bir yakının felç olduğunu görmek yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin felç olduğunu görmek gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine tabir olunur.

Rüyada annenin felç olduğunu görmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasının felç olduğunu görmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine işarettir.

Rüyada ağzın felç olduğunu görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments